Приемни дни на ББКЕПИ в Националния център за ограничение и превенция на неформалната икономика - 05.01. и 25.01.2011г

03.01.2011 12:28

Специалисти от Българска браншова камара по електронна промишленост и информатика(ББКЕПИ) участват в работата по проекта “Ограничаване и превенция на неформалната икономика” с главен изпълнител Асоциацията на индустриалния капитал в България(АИКБ)(Виж съобщението в сайта на камарата- https://bbaeii.webnode.com).
Важна дейност по проекта е създаването и активната работа на Национален център за ограничаване и превенция на сивата икономика(НЦОПНИ), чиято основна задача е да дава информация за дейностите по проекта, както и да събира конкретни сигнали и становища за прояви на сивата икономика в страната. Събраната информация ще послужи за изготвяне на аналитични документи, които да ръководят системните стратегически действия в борбата с тази болест на българската икономика.За целта в НЦОПНИ се организират приемни дни в които специалисти от работния екип на проекта са на рзположение за среща и разговор с всички желаещи да споделят сигнали и становища по конкретни казуси от сбъсаците с проявите на сивата икономика.
  Съгласно графика за срещите през месец януари т.г. 05-ти и 25-ти януари от 10:30 до 17:30ч. - са поредните дни за срещи с представители на фирмите, работещи в областта на електронната промишленост и информатиката. Дежурен през дните ще бъде представител на ББКЕПИ.
  Ако имате въпроси или уточнения по дейността на проекта или желаете да споделите мнения ,становища или предложения за борбата със сивата икономика в бранша или страната - ще ви очакваме тези ддни в НЦОПНИ(София, ул. Тракия №15, ет. 1/до началото на моста "Чавдар"/) в посоченото време.

Заповядайте!
От Управителния съвет на ББКЕПИ
 

Назад

Търсене